Юлиана Методиева Опак човек е Любо Каримански. Уж острие на ИТН,

...
Юлиана Методиева Опак човек е Любо Каримански. Уж острие на ИТН,
Коментари Харесай

Нищо, че Каримански гледаше строго, вътрешно се е хилел до побъркване по адрес на Слави Трифонов

Юлиана Методиева 

Опак човек е Любо Каримански. Уж острие на Има Такъв Народ, сякаш туй онуй, звучеше лоялно, а пък к`во излезе? Отрече се от Слави. Никак не е ясно за какво. Може да е станал изкривено тази заран и това е повода да каже в ефир по какъв начин към този момент не желае за бъде свързван с партията, която го направи забележим за света. Иначе кой го знаеше? Каквото и да стои зад политическите му преображения, звучи грозно. Като се замисли човек, цялата кариера на телевизионната партия завърши таман поради него! Излиза, че цената му е била съмнително висока, с цел да го желаят за началник на Българска народна банка до дъно. Този, който му е давал голям заем на доверие също е за пердах. Ами да ревизира моралната ликвидност на довереника си!

Преди години Янис Варуфакис изигра същия номер на Алексис Ципрас. Той беше най-фаворизираният стопански министър на Гърция и с лекост вкара перспективния отвред водач на Сириза в странни игри с Москва! И след няма и 6 месеца, Янис ритна столчето под краката на Ципрас! Отдаде се на интернационален бизнес, няма неприятно. Сигурно водачът на Сириза се е потопил в тъга и е изгубил вярата си в човечеството поради измяната на приятеля му по ползи. Чувствата на партийните водачи, министър председатели и президент обаче, едва интересуват който и да било.

Българското изменничество има ухилено лице. Нищо, че Любо гледаше строго Мария Цънцарова. Вътрешно се е хилел до побъркване по адрес на Слави Трифонов. Какво му пука за него, шоумен някакъв, той ли ще каже на него, Любомир Каримански, по какъв начин да живее, айде де де! Проблемът е, че финансистите в множеството случаи нямат въображение. Обзалагам се, че в рубриката „ Нещо персонално “ довечера по 7/8, ще му опишат играта. И ще бъде доста смешно за оня, който обича вестникарските майтапи за напредък и проваляне на лицата от властта! Е, на семейството на Любо може и да ѝ призлее от позор, само че всичко си има цена, нали по този начин!

Френските политици към Наполеон са врели и кипели в бездънните гадости, които хората си вършат един на различен. Дипломатическият талант Талейран е споделил обаче: Продаде всички, които го купуваха. Да ожали човек Румен Радев и Гълъб Донев, решили да заложат на Каримански! Отвън финансист, от вътрешната страна жив демон!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР